Make your own free website on Tripod.com
Hot Details
 

Sambutan 'Keranamu Malaysia'
Reunion tahun ini dijualkan lebih awal daripada biasa (selalunya pukul 3 petang, tahun ni pukul 2.30 petang) sempena sambutan Hari Kebangsaan yang ke 44 tahun ini. Majlis ini dijangka diadakan dari 31 Ogos hingga 2 Spetember 2001. tempat masih belum ditentukan. Sebarang cadangan amat dialu-dialukan.

What-used-to-be-Bangsar Gathering.
Every 2nd & 4th Saturday at SS15 Subang Jaya (near Ravi's). We found out the mamak stall we used to hang out opened a new branch in Madison Avenue, New York after we payed for our last gathering there.

 

 

 

Selangkah ke Alam Misteri
.Sejenis makhluk yang menakutkan telah dikesan di sekitar Jalan Mewah 1/1D , Taman Subang Mewah. Makhluk ini telah dilaporkan berlegar-legar tanpa memakai baju sambil mempamerkan perutnya yang boroi dan berpeluh-peluh. Orang ramai diminta menghubungi pihak berkuasa jika terlihat makhluk ini berkeliaran dalam keadaan yang menakutkan itu.

Ibu-ibu mengandung juga dinasihati berhati-hati supaya tidak 'terkejut' apabila terserempak dengan makhluk ini. "Saya bimbang kandungan saya terkenan muka dia kalau saya terserempak dengan dia lagi," keluh seorang bakal ibu di sini, Pn Suhana bt Md Salleh.

Sebarang aduan, sila hubungi 019-329 6869.

[ASAS'92 HotDetails]

[ASAS'92 Calendar]

[ASAS'92 MailList]

[ASAS'92 Committee]

[ASAS'92 PhotoAlbum]

[ASAS'92 Circle]

[ASAS'92 Registration]

[ASAS'92 Forum]

[Scribble Guestbook]

[Read Guestbook]

[ASAS'92 Links]